Loader
Eten

ETEN  |  DRANKJES  |  KINDEREN  |  WIJNKAART

Taarten

(vanaf 09.00)

VEGAN BOUNTY PIE 5

Huisgemaakte taart van pure chocolade, walnoten, kokos, dadels en vegan dulce de leche

PASSIEVRUCHTEN FRANGIPANE 5

Vruchtentaart van passievruchten, banketbakkersroom
en mini meringues

CINNAMON SWIRL 3,5

Deense kaneelkoek met bruine suiker, glazuur en kruim van pistache

Goedemorgen!

(vanaf 09:00)

LEKKER STEVIG – EGGS ‘BENEDICT’ 10

Met boter getoast brioche brood, crispy bacon, little gem, twee gepocheerde scharreleitjes en hollandaise

SALMON – EGGS ‘ROYALE’ 11

Met boter getoast brioche brood met gerookte Bawykov® zalm, little gem, twee gepocheerde scharreleitjes en hollandaise

CROQUE MONSIEUR- FRENCH 8

Franse tosti met béchamelsaus, boerenachterham en
gegratineerde Gruyère

ROUTE 66 – BREAKFAST 9,5

Plankje met toast, yoghurt met bosbessencrème, scharreleitje ‘sunny side up’, “smashed” avocado, pain au chocolat en een blueberry muffin

YOGHURT BOWL – HEALTHY 9,5

Yoghurt met bosbessencrème, banaan, aardbeien, gemalen kokos, gedroogde abrikozen en kruim van pistache

Sandwiches

(vanaf 11:00)

LOT’S ROAST BEEF 9,5

Huisgebraden rundvlees met een truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en crispy parmezaan

INDONESIAN LAMB RENDANG 9,5

Steamed bun met Indische rendang van lamsvlees gestoofd in kokosmelk, citroengras, lombok, gember en djinten met spicy peterselie-mayonaise en pickles van rode ui

SMOKED SALMON 10,5

Gerookte Bawykov® zalm met veldsla, plakjes radijs, komkommerlinten, crème van gietenkaas en zwarte olijvenkruim

SMASHED AVOCADO 10

Met za’atar, “smashed” avocado, zoetzure flespompoen, gebrokkelde geitenkaas en granaatappelpitjes

Recovery breakfast-Every Sunday

 

Lot organiseert elke zondag van 9 tot 12 uur het ‘Recovery Breakfast’; onbeperkt ontbijten van het buffet voor maar €15,-. Lot is fán van ontbijten. Het is zo’n beetje haar favoriete maaltijd van de dag en daarnaast ook nog eens eentje die je ook absoluut niet mag missen. Daarom moet het ontbijt dát je eet ook écht goed zijn. Aldus Lot.

 

Kom bij Lot uitbrakken van je toffe weekend, ook wanneer je zo fris als een hoentje bent, vindt Lot het ook gezellig als je komt. Wil je zeker zijn van een plekje, bel dan even met Lot of er nog een tafel voor je vrij is of reserveer hier alvast een plekje.

 

Tussen 9 en 12 uur onbeperkt ontbijten € 15 p.p.

 

* kinderen tot en met 3 jaar gratis || kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 9,50 || Het is op zondag niet mogelijk om à la carte ontbijtgerechten te bestellen

Soepen

(vanaf 11:00)

VIETNAM BEEF PHO 8

Vietnamese runderbouillon met noodles, rode peper, taugé, boksoi, steranijs en koriander

INDIAN PUMPKIN-CHICKPEA 7

Indiase pompoen-kikkererwtensoep met komijn, knoflook, kerrie Madras, granaatappelpitjes en geroosterde pepita’s

Salades & Bowls

(Vanaf 11.00)

BEETROOT BOWL 14,5

Diverse kleuren gepofte bietjes, gebrokkelde geitenkaas, granaatappelpitjes, rode ui pickles, gemarineerde handsinaasappel en een vinaigrette van ras el hanout

LOT’S POKÉ BOWL 17

Noorse zalmfilet met sojasaus, avocado, kimchi van rodekool, sushirijst, radijs, sesamzaadjes, lente-ui, komkommer en furikake

SPINACH 9 | 14,5

Baby spinazie met plakjes radijs, geroosterde paprika, little gem, cherrytomaat, verse vijg, gedroogde abrikoos, walnootjes, Gorgonzola Piccante en een lavendel-honing dressing

Lot’s keuze

kleinere gerechten: voor de lekkere trek, als borrelhapje of als voorgerecht (Vanaf 11 uur)

BROOD & DIPS 6,5

Turks en Italiaans brood met huisgemaakte dips: saffraanaïoli, Peppadew- roomkaas en ras el hanout-hummus

NACHOS 9

Uit de oven met guacamole, limoen-crème fraîche, verse jalapeño plakjes, salsa van tomaat, knoflook, rode ui, koriander en gesmolten kaas

BITTERBALLEN 8

Ambachtelijke rundvlees bitterballen met Dijonmosterd en Amsterdams tafelzuur

SPRING ROLLS 7,5

Vegetarische loempia’s met hoisin en Srirachamayonaise

DIM SUM 8

Gefrituurde oosterse hapjes met verse limoen, bosuitjes en een X.O. saus

CRISPY TACOm 8,5

Gefrituurde taco’s van gele mais met spicy jackfruit, gepofte aubergine, granaatappelpitjes en ghoa cress

BAKA BANA 7

Surinaams gebakken banaan met sesamzaadjes en een
zoete pindadip

NIGIRI SALMON 10,5

Sushirijst belegd met gebrande zalm, krokante nori, wasabi-mayonaise en haringkaviaar

ASIAN PLATTER 18

Plank met diverse dim sum en gyoza, spring rolls, tataki van watermeloen, wakame, hoisin, ingelegde gember, nigiri van zalm en crispy nori

LOT’S PLATTER 18

Turks en Italiaans brood en dips, grissini, Spaanse en Italiaanse vleeswaren, Manchego, diverse soorten rauwkost, mini burrata, tomaat, huis gemarineerde olijven en vijgenjam 18

VEGGIE PLATTER 16

Turks en Italiaans brood en dips, diverse soorten rauwkost, Manchego, vijgenjam, Indiase pompoensoep, huis gemarineerde olijven en geweckte zoetzure groenten

Lot’s voorgerechten

LOT’S ROAST BEEF 9,5

Huisgebraden rundvlees met truffelmayonaise, pijnboompitten, grove mosterdkruim, rucola en crispy parmezaan

TATAKI VAN WATERMELOEN 9

Kort gebrande watermeloen met gebrokkelde geitenkaas, soja ’kaviaar’, yuzu-mayonaise, olijvenkruim en krokante nori

BURRATA 9

100 gr burrata met diverse soorten tomaat, verse basilicum, Siciliaanse olijfolie en zwarte olijvenkruim

NIGIRI SALMON 10,5

Sushirijst belegd met gebrande zalm, krokante nori, wasabimayonaise en haringkaviaar

ASIAN PLATTER 18

Plank met diverse dim sum en gyoza, spring rolls, tataki van watermeloen, wakame, hoisin, ingelegde gember, nigiri van zalm en crispy nori

LOT’S PLATTER 18

Turks en Italiaans brood en dips, grissini, Spaanse en Italiaanse vleeswaren, Manchego, diverse soorten rauwkost, mini burrata, tomaat, huis gemarineerde olijven en vijgenjam

VEGGIE PLATTER 16

Turks en Italiaans brood en dips, diverse soorten rauwkost, Manchego, vijgenjam, Indiase pompoensoep, huis gemarineerde olijven en geweckte zoetzure groenten

Fish, Meat & Vegetarian

PEPESAN IKAN NASI KUNING 19,5

Indische pittige makreel gestoomd in bananenblad met huisgemaakte boemboe, sambal goreng boontjes, bonito vlokken, gefrituurde uitjes en nasi kuning

VEGAN CURRY 18

In spicy gele curry gestoofde cassave, zoete aardappel, geroosterde rode paprika, knoflook, kokosmelk, tomaat, limoen en korianderrijst

GREEK CHICKEN

Geroosterde kippendij met gebakken orzo, zwarte olijven, gepofte groenten, gecrushte gerookte amandel, gegrilde halloumi en dressing van zongedroogde tomaat, knoflook en vadouvan-olie

FLANK STEAK 22,5

Black Angus bavette met geroosterde Padrón pepers, gebrande maiskolf, hasselback van Charlotte aardappel en chimichurri

TORTELLONE PERE E PECORINO CON CREMA DI GORGONZOLA 18

Tortellini gevuld met peer & pecorino, gele cherrytomaat, platte peterselie, gekarameliseerde peer, walnootjes en een romige saus van Gorgonzola Piccante

PORTUGUESE FISH STEW 18,5

Portugees visstoofpotje met zalm, kabeljauw, gamba’s, mosseltjes, tomaat, roseval, saffraan, knoflook en een crumble van chorizo

Toetjes enzo

LOT’S OF CHOICE 9

Plankje met diverse lekkernijen van nagerechten

KAAS 11,5

Wisselende (5) soorten kazen met notenbrood en vijgenjam

VEGAN BOUNTY PIE 7

Huisgemaakte taart van pure chocolade, walnoten, kokos & dadels met vegan dulce de leche en mango sorbetijs

PISANG GORENG 7

Indonesisch crispy gebakken banaan in sesambeslag met poedersuiker, kokoskaramel en pandan-ijs

PASSIEVRUCHTEN FRANGIPANE 7

Vruchtentaart van passievruchten en banketbakkersroom met mini meringues, limoenchocolade crumble en yoghurtijs

Burgers

BEEF 17

Burger van rundvlees, chipotle-mayonaise, gebakken scharreleitje, tomaat, zoete witte ui, little gem en gesmolten Cheddar

FISH 16,5

Burger van spicy gemarineerde kabeljauw, gepaneerd met Japans broodkruim, little gem, tomaat en een ravigotesaus

ITALIAN VEGGIE 17

Burger van portobello, knoflook, groene olijvenen kikkererwten, Romeinse sla, zongedroogde tomaten-mayonaise, gesmolten Gorgonzola Piccante en rode ui pickles

# alle burgers worden geserveerd met frites!

Lots of friends shared dining

Eten proeven en delen. Naar Mediterraans gebruik zetten wij de tafel vol heerlijke gerechten. Zorg jij voor het gezelschap, dan zorgen wij voor de rest…
(Uitsluitend per tafel te bestellen; 32,5 p.p.)