×

Recovery Breakfast

elke zondag

 

Recovery Breakfast

elke zondag

Recovery Breakfast

Lot organiseert elke zondag van 9 tot 12 uur het ‘Recovery Breakfast’. Lot is fán van ontbijten. Het is zo’n beetje haar favoriete maaltijd van de dag en daarnaast ook nog eens eentje die je ook absoluut niet mag missen. Daarom moet het ontbijt dát je eet ook écht goed zijn. Aldus Lot.

Elke zondag kun je bij Lot uitbrakken van je toffe weekend, maar ook wanneer je zo fris als een hoentje bent, vindt Lot het ook gezellig als je komt. Wil je zeker zijn van een plekje, bel dan even met Lot of er nog een tafel voor je vrij is.

Enkele items uit het buffet:

Diverse (spelt)broden
Croissants
Chocoladebroodjes
Gekookte eitjes
Pancakes
Kaas en vleeswaren
Weckpotten met zoetigheden
Fruit, zaden en noten, zuivel en groente- en fruitsappen

€ 15,– per persoon

* kinderen tot en met 3 jaar gratis || kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 9,50

×

Workshop

bloemensteken

 

Workshop

bloemensteken

Bloemen steken bij Lot

Lot is gek op kleurige bloemen. Op maandag 5 en 12 november en dinsdag 6 en 13 november organiseert Lot haar tweede bloemensteekworkshop. Dat doet ze net als de vorige keer met Faas est.2016 Flowers and more .

Omdat Lot gek is op de Kerst heeft ze een extra keuze toegevoegd aan deze fleurige avond. Jullie kunnen bij het aanmelden kiezen of je een workshop bloemensteken wilt volgen waarbij je een boeket gaat maken of een workshop kerstkrans steken, waarbij jullie zelf je eigen kerstkrans gaan maken. Per avond hebben we plek voor 8 personen, dus geef je snel op. Na komend weekend gaat het evenement openbaar op social media.

Praktische info:
– Datum:  5, 6, 12 & 13 november
– Tijd: van 19:30 tot 21:00
– Prijs: 29,50 p.p. (inclusief vaas & bloemen) of kerstkrans 45,-
– Drankjes exclusief

Wil je erbij zijn? Stuur Lot dan even een mailtje naar ietsleuks@lotendewalvis.nl met de volgende informatie: voorkeurs datum, aantal personen met wie je de workshop wilt volgen en of je een boeket of kerstkrans wilt maken.

 

 

×

Lot's Stadsstrand

SAIL 2018

 

Lot's Stadsstrand

SAIL 2018

Lot’s Stadsstrand☼

Als de zon schijnt tijdens SAIL LEIDEN, is er geen betere plek in de stad dan op het eerste drijvende Leidse stadsstrand. Vergeet Katwijk, vergeet Noordwijk, aan de Haven kun je zand tussen je tenen voelen zonder Leiden uit te gaan.

☼ Een drijvend stadsstrand in de Haven van Leiden.
☼ Woensdag t/m zondag van 09:00 – 01:00 uur.
☼ GRATIS toegang!

TO DO
☼ Verstuur een ansichtkaartje vanaf het strand.
☼ YOGA met Kirsten, donderdag t/m zondag van 09:00 – 09:45 uur (meld je snel aan via; ietsleuks@lotendewalvis.nl | vol = vol)
☼ Bekijk de maansverduistering op vrijdag 27 juli!!

FOOD & DRINKS 
☼ We serveren beach food à la Lot.
☼ Geniet van zomerse biertjes & cocktails bij de Beach Bar.
☼ Er kan PIN en CASH betaald worden.

Te midden in het drukke stadsleven is het stadsstrand een oase van rust met het perfecte uitzicht op alle mooie schepen.

Wie neem jij mee naar hét Leidse stadsstrand? Nodig je vrienden uit via het event op Facebook: https://www.facebook.com/events/2076083846044500/