×

Recovery Breakfast

elke zondag

 

Recovery Breakfast

elke zondag

Recovery Breakfast

Ook Lot is de komende tijd gesloten om ervoor te zorgen dat we met zijn allen het virus onder controle krijgen.

Om toch een beetje binding te houden maakt Lot elke zondag haar Recovery Breakfast die jij kunt afhalen of laten bezorgen. Alle ontbijt items vers en kant-en-klaar in een handige doos, zodat je thuis kunt genieten van al het lekkers van Lot.

Bestel hier snel je ontbijtje voor thuis>>

Lot organiseert elke zondag van 9 tot 12 uur het ‘Recovery Breakfast’. Lot is fán van ontbijten. Het is zo’n beetje haar favoriete maaltijd van de dag en daarnaast ook nog eens eentje die je ook absoluut niet mag missen. Daarom moet het ontbijt dát je eet ook écht goed zijn. Aldus Lot.

Elke zondag kun je bij Lot uitbrakken van je toffe weekend, maar ook wanneer je zo fris als een hoentje bent, vindt Lot het ook gezellig als je komt. Wil je zeker zijn van een plekje, bel dan even met Lot of er nog een tafel voor je vrij is.

€ 15,– per persoon

Wat krijg je zoal van Lot bij het ontbijt:
Diverse (spelt) broden, croissants & chocoladebroodjes, gekookte eitjes, pancakes, kaas & vleeswaren, zoetigheden, fruit, zaden, noten, groente- en fruitsappen.

* kinderen tot en met 3 jaar gratis || kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 9,50

×

Cheesy Friday!

Elke vrijdag

 

Cheesy Friday!

Elke vrijdag

Cheesy Friday!

Kaasliefhebbers opgelet! Lot is gek op kaas en vooral als deze gesmolten is. Vanaf vrijdag 5 februari kan je daarom wekelijks op vrijdag(en) genieten van Lot’s huisgemaakte kaasfondue bij jou thuis. Geniet van maar liefst 12 verschillende soorten toppings om in de fondue te dippen. Lot’s Cheesy Friday is te bestellen vanaf 2 personen voor €17,5 per persoon.

Bestel snel jouw kaasfondue