Loader

Groepen

Capaciteit

HUISKAMER

Onze Huiskamer heeft een capaciteit van 40 gasten voor een zittende lunch of diner. Voor een staande borrel of Walking Dinner is de capaciteit 60 gasten

EETKAMER

Onze Eetkamer heeft een capaciteit van 50 gasten voor een zittende lunch of diner. Voor een staande borrel of Walking Dinner is de capaciteit 80 gasten.

HET GEHELE RESTAURANT

Het gehele restaurant heeft een capaciteit van 120 gasten zittend en ± 125 gasten in totaal.

 

Muziek

Onze ruimtes zijn niet volledig afgesloten dus wij staan geen eigen muziek of microfoon toe. Er zal passende achtergrond muziek worden gedraaid en op sommige avonden zal er een DJ draaien. Voor meer vragen kun je altijd contact opnemen.

 

Betaling

TER PLEKKE

Pin + Cash + Visa + Master Card + American Express.
Wij rekenen niet apart af.

FACTUUR

Je mag ons autorisatieformulier volledig invullen, ondertekenen en uiterlijk 4 dagen voor aanvang retour sturen. Wanneer wij deze niet op tijd terug hebben ontvangen, mag je dit ter plaatse alsnog doen of meteen de rekening voldoen.
*Wij rekenen €15,- administratiekosten bij een factuurbedrag onder de €150,-
**Wij rekenen €25,- administratiekosten voor e-facturering.

 

Definitief aantal gasten

Wij vragen u het definitief aantal verwachte gasten, uiterlijk 4 dagen voorafgaand door te geven.
Bij alle wijzigingen na deze 4 dagen, hanteren wij een maximale afwijking van 10% op uw definitief aantal. In verband met inkopen en voorbereiding zijn wij genoodzaakt alles boven dit percentage door te berekenen.

 

Speciale dieetwensen

Onze chef houdt rekening met speciale dieetwensen en allergieën wanneer deze uiterlijk één week van te voren zijn doorgegeven.

 

Minimale besteding

Bij exclusief gebruik van onze bovenverdieping of wijnbar werken wij met een minimale besteding. Deze kan worden opgevraagd bij interesse*.
*Wanneer dit bedrag niet wordt behaald, wordt dit verrekend met zaalhuur.